que hacer en tarragona

Aquesta proposta fotogràfica és una reflexió sobre l’ésser humà contemporani, en relació amb l’entorn físic com a metàfora del seu món intern, exposat als cicles de renaixement i mort constant dels seus valors, de les seves relacions amb els altres i dels ideals que el sostenen. Temes que, en el context actual de la societat “líquida” en què vivim, ressalten de manera poderosa.

És un projecte de col·laboració entre Béatrice Bizot i Ramon Cornadó en el qual s’uneixen dues disciplines, escultura i fotografia (matèrica i virtual), i en la qual la segona reinterpreta la primera. Ambdós autors fusionen la seva línia personal de treball en una expressió simbiòtica tant en la forma plàstica com en l’àmbit conceptual.

Horari:

  • Dimarts a divendres de 10 a 20 h
  • Dissabtes de 10 a 15 h i de 17 a 20 h
  • Diumenges i festius d’11 a 14 h

Original link https://www.tarragona.cat/cultura/agenda/2018/maig/exposicio-inner-landscapes-de-beatrice-bizot-i-ramon-cornado

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
CatalanChinese (Simplified)DutchEnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Pin It on Pinterest