que hacer en tarragona

Roger Caparó, guanyador del 38è premi d’escultura de la Biennal d’Art 2017 de la Diputació de Tarragona, presenta al Museu d’Art Modern de Tarragona una exposició individual que ens permet una visió àmplia del seu treball recent.

El territori del Camp de Tarragona ha estat des del començament el motiu transversal sobre el qual elabora les seves obres, on la terra apareix com a força motriu que empeny l’artista a preguntar-se sobre la identitat pròpia i col·lectiva del lloc.

A través de processos que abracen des del dibuix fins a la fotografia, l’escultura, les instal·lacions o les accions, hi descobrirem produccions que observen el Camp com a entorn d’evidents i fortes arrels agràries que l’autor enllaça també amb la mateixa idea de producció artística i cultural.

Horari:

  • Dimarts a divendres de 10 a 20 h
  • Dissabtes de 10 a 15 h i de 17 a 20 h
  • Diumenges i festius d’11 a 14 h

Original link https://www.tarragona.cat/cultura/agenda/2018/abril/exposicio-clots-de-roger-caparo

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
CatalanChinese (Simplified)DutchEnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Pin It on Pinterest