que hacer en tarragona

Durant el mes de maig tindrà lloc la Setmana Cultural de l’Ateneu de Tarragona, un programa cultural ple d’actes oberts a tot el públic. Hi hauran conferències, cants, sopars de gala, teatres i moltes més activitats.

Per a més informació podeu descarregar la programació d’actes en aquest enllaç.

Original link https://www.tarragona.cat/cultura/agenda/2018/maig/xxix-setmana-cultural-de-lateneu-de-tarragona-2018

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
CatalanChinese (Simplified)DutchEnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Pin It on Pinterest