que hacer en tarragona

Inauguració exposició ‘Parelles artístiques: experiències creatives per la salut mental’ a càrrec del Club Social La Muralla

El projecte Parelles Artístiques, que compta la seva dotzena edició, presenta aquest any  un total de 16 obres d’art fetes per un artista professional i un artista amateur que, a més, és usuari del Club Social La Muralla, el qual treballa per la inserció socio-comunitària de les persones amb problemes de salut mental i de les seves famílies. Els objectius de Parelles Artístiques són els d’afavorir la rehabilitació i la reinserció d’aquelles persones que tenen algun problema de salut mental i canviar-ne la visió estigmatitzada que la societat té vers els problemes de salut mental a través de l’art. Projecte d’Osonament amb la col·laboració de: Fundació Antiga Caixa Manlleu i BBVA CX. 

L’exposició es podrà visitar fins al 26 de maig.

Original link https://www.tarragona.cat/cultura/agenda/2018/maig/inauguracio-exposicio-parelles-artistiques-experiencies-creatives-per-la-salut-mental

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
CatalanChinese (Simplified)DutchEnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Pin It on Pinterest