que hacer en tarragona

Aquest mes sota el títol “Maig arriba amb un jardí de llibres per compartir” fomentarem la lectura i facilitarem l’accés a la cultura d’aquest col·lectiu llegint: Poemes de jardí, La chica de la bicicleta, El gato que queria alcanzar la luna i el Lobo gloton.

Llegirem, ens enamorarem, somiarem i fins i tot descobrirem un llop vegetarià… o potser no.

Adreçat: a majors de 18 anys interessats/es en la lectura amb diversitat funcional.

Sessions: Els divendres 11, 18 i 25 de maig de 10.15 a 11.15 h

Original link https://www.tarragona.cat/cultura/agenda/2018/maig/club-de-lectura-facil-diversitat-funcional

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
CatalanChinese (Simplified)DutchEnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Pin It on Pinterest