que hacer en tarragona

El curs ofereix una introducció a la teràpia narrativa com a orientació nascuda a Austràlia de la mà de Michael White i David Epston, així com un marc contextual per entendre com es concep el trauma dins d’aquesta perspectiva i de quina manera s’aborden els seus efectes. La teràpia narrativa brinda una metodologia respectuosa que posa de relleu els recursos de la persona i allò que és important per ella. 

 

1.- Introducció: què són i com van néixer les pràctiques narratives.

2.- Què entenem per trauma? Concepte de trauma des de les pràctiques narratives.

3.- Abordatge del trauma des de les pràctiques narratives.

4.- Exemples i experiències en diversos contexts.

Ponent

Ana Iaquinandi: Psicòloga i psicoterapeuta. Màster en Teràpia Narrativa i Treball Comunitari.

Original link https://www.tarragona.cat/la-ciutat/agenda/2018/abril/curs-tractament-del-trauma-des-de-la-perspectiva-narrativa

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
CatalanChinese (Simplified)DutchEnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Pin It on Pinterest